סלט תפוחי אדמה וטונה חם עם רוטב פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה חמה & סלט טונה עם רוטב פסטו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, פסטו, שעועית ירוקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה עם פסטו וחמוציות / DF & GF, סטייק טונה עם תפוחי אדמה חמים, צ'וריסו וסלט עגבניות, ו ארוחת ערב הלילה: תפוח אדמה חם Fingerling וסלט טונה.
הוראות
שים את תפוחי האדמה במחבת של מים רותחים, להחזיר לרתיחה ומבשלים במשך 8-10 דקות עד למכרז.
בינתיים, לערבב את פסטו ושמן כדי להפוך את ההלבשה. חצי את העגבניות, לנקז ולקלף את הטונה.
מוסיפים את השעועית לתפוחי האדמה במשך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מסננים את תפוחי האדמה ושעועית וקערה לתוך קערת סלט. מערבבים את התרד כך שהוא wilts קצת בחום מן הירקות. מתבלים במלח ופלפל. לפזר את העגבניות וטונה על גבי, לטפטף עם פסטו בעדינות לזרוק את הכל יחד.