קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

סלט תפוחי אדמה וטונה חם עם רוטב פסטו

סלט תפוחי אדמה וטונה חם עם רוטב פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה חמה & סלט טונה עם רוטב פסטו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, פסטו, שעועית ירוקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה עם פסטו וחמוציות / DF & GF, סטייק טונה עם תפוחי אדמה חמים, צ'וריסו וסלט עגבניות, ו ארוחת ערב הלילה: תפוח אדמה חם Fingerling וסלט טונה.

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה במחבת של מים רותחים, להחזיר לרתיחה ומבשלים במשך 8-10 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, לערבב את פסטו ושמן כדי להפוך את ההלבשה. חצי את העגבניות, לנקז ולקלף את הטונה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
3
מוסיפים את השעועית לתפוחי האדמה במשך 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
4
מסננים את תפוחי האדמה ושעועית וקערה לתוך קערת סלט. מערבבים את התרד כך שהוא wilts קצת בחום מן הירקות. מתבלים במלח ופלפל. לפזר את העגבניות וטונה על גבי, לטפטף עם פסטו בעדינות לזרוק את הכל יחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.