סלט תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה עם ארוגולה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מייקל נאטקין של תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה עם ארוגולה פסטו. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . אם יש לך ארוגולה התינוק, שמן זית, תפוחי אדמה שעווה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 226 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו Snap Pean וסלט שעועית ירוקה עם ארוגולה פסטו, מנות טופו ארומטיות של מיכאל נטקין, ו ארוגולה, תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים עם מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה נמרצת. כאשר תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, 10 עד 15 דקות (בהתאם לגודל), להעביר אותם לקערה עם כפית מחוררת.
מוסיפים את השעועית הירוקה למים ומרתיחים במשך 2 1/2 דקות.
מעבירים את השעועית הירוקה לקערה נפרדת. יש לשטוף את שני הירקות במים קרים עד קריר; לנקז היטב.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים אם הם הרבה יותר גדולים מאשר בגודל ביס. תניח בצד.
מערבבים את ארוגולה, מנטה, שמן זית, שום, מלח וגבינה במעבד מזון מיני. תהליך עד התערובת יוצרת משחה חלקה למדי עם קצת מרקם עזב. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר טבילה, או בלנדר רגיל אם אתה עושה אצווה כפולה. לטעום ולהתאים את התיבול.
כדי להשלים את הסלט: לזרוק את תפוחי האדמה ואת שעועית ירוקה עם פסטו ארוגולה, כמה טחינה של פלפל שחור, ואת חתיכות אגוז, אם שימוש. טעם, להוסיף יותר מלח במידת הצורך, ומגישים.