סלט תפוחי אדמה זהב יוקון עם פרושוטו פריך ושמן כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל יוקון סלט תפוחי אדמה זהב עם פרושוטו פריך ושמן כמהין. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 225 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, מיץ לימון, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה זהב יוקון עם פרושוטו פריך ושמן כמהין, קוויאר אמריקאי עם פנקייק תפוח אדמה פריך יוקון זהב, ו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
מוסיפים מרק עוף. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 6 דקות.
מסננים תפוחי אדמה, שומרים מרק.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה. להחזיר מרק לאותו סיר ומרתיחים עד מופחת 1/3 כוס, על 13 דקות.
יוצקים מעל תפוחי אדמה לזרוק בעדינות עד מרק נספג.
ממיסים חמאה במחבת בינונית ולא דביקה על חום בינוני.
הוסף prosciutto ו sauté עד קריספ, על 6 דקות.
להעביר פרושוטו וחמאה ממחבת לקערה עם תפוחי אדמה.
מוסיפים סלרי, בצל ועירית לתפוחי אדמה.
לטאטא 1 כף שמן כמהין ומיץ לימון בקערה קטנה כדי להתמזג.
טפטוף על תערובת תפוחי אדמה; לזרוק מעיל. סלט העונה לפי הטעם עם מלח, פלפל, ושמן כמהין נוסף, אם תרצה בכך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)