קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה זהב יוקון עם פרושוטו פריך ושמן כמהין

סלט תפוחי אדמה זהב יוקון עם פרושוטו פריך ושמן כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל יוקון סלט תפוחי אדמה זהב עם פרושוטו פריך ושמן כמהין. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 225 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, מיץ לימון, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה זהב יוקון עם פרושוטו פריך ושמן כמהין, קוויאר אמריקאי עם פנקייק תפוח אדמה פריך יוקון זהב, ו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים מרק עוף. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מסננים תפוחי אדמה, שומרים מרק.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה. להחזיר מרק לאותו סיר ומרתיחים עד מופחת 1/3 כוס, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים מעל תפוחי אדמה לזרוק בעדינות עד מרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
ממיסים חמאה במחבת בינונית ולא דביקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף prosciutto ו sauté עד קריספ, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8
להעביר פרושוטו וחמאה ממחבת לקערה עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים סלרי, בצל ועירית לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
לטאטא 1 כף שמן כמהין ומיץ לימון בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמן כמהיןשמן כמהין
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
טפטוף על תערובת תפוחי אדמה; לזרוק מעיל. סלט העונה לפי הטעם עם מלח, פלפל, ושמן כמהין נוסף, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
13
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)