קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

סלט תפוחי אדמה חם

סלט תפוחי אדמה חם
אם יש לכם pack בייבי תפוחי אדמה חדשים, בצל אביבי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה חם, סלט תפוחי אדמה חם, ו סלט תפוחי אדמה חם.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במחבת של מים מלוחים רותחים במשך 12-15 דקות עד רק במכרז. בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את החרדל עם גרידת לימון ומיץ, לאט לטאטא בשמן כדי ליצור תחליב חלק. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אמולסיותאמולסיות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את תפוחי האדמה וקצה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
טפטוף על הרוטב לערבב בעדינות. השאירו לעמוד 15 דקות כדי לאפשר לתפוחי האדמה לספוג את הטעמים. כדי לשרת, מערבבים את הפטרוזיליה ואת הבצל באביב לתוך תפוחי האדמה. מתבלים לפי הטעם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר