סלט תפוחי אדמה חם-עגבניות עם ויניגרט Dijon
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה-עגבניות חם עם ויניגרט Dijon. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, עגבניות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה דיז'ון חם עם שעועית ירוקה, עוף דיז'ון דבש, סלט תפוחי אדמה חם, ו סלט תפוחי אדמה עם ארוגולן וויניגרט דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף יחד את הבצל, חרדל, 2 כפות של חומץ יין אדום, מלח ופלפל. בהדרגה לטאטא בשמן זית ולאחר מכן להוסיף את טרגון.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים, מלוחים היטב כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים עד במכרז כאשר פירסינג, על 15 דקות.
מסננים היטב ולהעביר קערה גדולה או מחבת גיליון להתקרר מעט.
מפזרים 1 כף חומץ יין אדום.
הוסף חלק מהויניגרט לתפוחי האדמה וזרוק; ייתכן שלא תצטרך את כל זה.
תוסיף את העגבנייה ותזרוק שוב. לטעום ולהתאים את התיבול. הסלט עשוי להזדקק לעוד מלח.