קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות11
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה חמוצים לחם וחמאה

סלט תפוחי אדמה חמוצים לחם וחמאה
סלט תפוחי אדמה חמוץ לחם וחמאה עשוי להיות רק תוספת המנה אתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך מלח ופלפל, חומץ סיידר, מיונז רגיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתובלן לחם וחמוצים חמוצים בתוספת תוצרת בית מלפפון חמוץ עגול, עגבניות ירוקות מטוגנות עם לחם וחמאה חמוצים Rémoulade, ו סלט תפוחי אדמה וחמוצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 6-8 ליטר, לשלב תפוחי אדמה ומים 3 ליטרים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לנקז היטב ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי לגעת, 15 עד 25 דקות.
3
בינתיים, בקערה קטנה, להשרות זרעי חרדל בערך 1/2 כוס מים חמים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
ניקוז.
5
בקערה גדולה, מערבבים זרעי חרדל, חמוצים קצוצים, מיץ חמוצים, מיונז וחומץ. לקלף תפוחי אדמה חמים, לחתוך לקוביות 3/4 אינץ', ושחרר לתוך ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים פלפלים; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 15 דקות.
8
מוסיפים 1/2 כוס פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
לגרד לתוך קערת הגשה ומפזרים פטרוזיליה הנותרים (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק