סלט תפוחי אדמה טריים בגינה
סלט תפוחי אדמה טריים בגינה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 112 קלוריות . תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-20 מנות. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש בזיליקום, פלפל, שעועית ירוקה וחומץ יין אדום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט עגבניות, פלפל ומלפפונים טריים בגינה , טוסט אבוקדו עם בצל מתוק מקורמל, עגבניות ענבים, עירית גינה טרייה ופריחת עירית , ורוטב וספגטי עגבניות טריות לגינה .
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 4 דקות. מערבבים פנימה שעועית; מכסים ומבשלים 10-12 דקות יותר או שהירקות רכים.
טורפים בקערה קטנה את השמן, החומץ, הבזיליקום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה; לזרוק למעיל. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
מערבבים לפני ההגשה; מעל ביצים ועגבניות.