סלט תפוחי אדמה ים תיכוני
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? סלט תפוחי אדמה ים תיכוני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 94 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בייקון, חומץ תפוחים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, סלט תפוחי אדמה ים תיכוני, ו סלט תפוחי אדמה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, לחמם מים 1 אינץ לרתיחה.
תוסיף תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד במכרז; לנקז. מגניב במקצת.
חותכים תפוחי אדמה לקוביות 3/4 אינץ'; מניחים בקערה גדולה.
בינתיים, קו צלחת מיקרוגל עם מגבת נייר למיקרוגל.
מניחים בייקון על מגבת נייר; למעלה עם עוד מגבת נייר למיקרוגל. מיקרוגל על גבוה 2 עד 3 דקות או עד בייקון הוא פריך. קותלי חזיר מתפוררים.
מערבבים בייקון, עגבניות, בצל וזיתים לתפוחי אדמה חמימים. בקערה קטנה, לערבב רוטב וחומץ; לשפוך על תערובת תפוחי אדמה, ערבוב בעדינות כדי מעיל ירקות.