קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה ים תיכוני עם שרימפס ופטה

סלט תפוחי אדמה ים תיכוני עם שרימפס ופטה
סלט תפוחי אדמה ים תיכוני עם שרימפס ופטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 327 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ לימון, בצל, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו סלט קצוץ בהשראה ים תיכונית עם שרימפס וגבינת פטה, טונה ים תיכונית, תפוחי אדמה, זית, סלט פטה עם רוטב שום, ו גבינת פטה סלט ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
כדי להכין סלט, לארגן תפוחי אדמה בשכבה אחת על צלחת מיקרוגל בטוח; מפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית. מיקרוגל ב 15 דקות גבוהות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים שרימפס 1 רוטב כף תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מוסיפים את הרוטב שנותר, חסה, פלפלים, בצל וגבינה; זורקים בעדינות למעיל. למעלה כל מנה עם 1 1/2 כפיות זיתים קלמטה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות