סלט תפוחי אדמה ים תיכוני עם שרימפס ופטה
סלט תפוחי אדמה ים תיכוני עם שרימפס ופטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 327 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ לימון, בצל, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו סלט קצוץ בהשראה ים תיכונית עם שרימפס וגבינת פטה, טונה ים תיכונית, תפוחי אדמה, זית, סלט פטה עם רוטב שום, ו גבינת פטה סלט ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 6 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף.
כדי להכין סלט, לארגן תפוחי אדמה בשכבה אחת על צלחת מיקרוגל בטוח; מפזרים 1/2 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית. מיקרוגל ב 15 דקות גבוהות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מוסיפים שרימפס 1 רוטב כף תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות לשלב.
מוסיפים את הרוטב שנותר, חסה, פלפלים, בצל וגבינה; זורקים בעדינות למעיל. למעלה כל מנה עם 1 1/2 כפיות זיתים קלמטה.