סלט תפוחי אדמה כבוש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט תפוחי אדמה כבוש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 393 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. צאו לחנות ואספו זרעי חרדל, עלי דפנה, חומץ סיידר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה ומלפפון כבוש, עוגות קייל ותפוחי אדמה מעושנים וסלט קייל אדום עם תפוחים כבושים מהירים, ו בטטה וגראטן תפוחים כבוש עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר, מכסים במים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, 7 עד 8 דקות.
בינתיים מחממים את האוו בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הבצל, הצ ' ילי, זרעי הכוסברה, זרעי החרדל ועלי הדפנה, ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מפזרים את הסוכר, ואז מכבים את התבנית עם החומץ ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את הקונסום ומבשלים עד לצמצום ל -3 / 4 כוס.
מסננים את תפוחי האדמה ואז זורקים עם הרוטב והפטרוזיליה בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל ומזלפים אבו.