סלט תפוחי אדמה מטוגנים
אם יש לך בערך 20 דקות לבלות במטבח, סלט תפוחי אדמה מטוגן עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו מעולה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מיונז, סלרי, בצל ושמיר. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות , אלו בונדה ~ כופתאות תפוחי אדמה מכוסות-בלילה מטוגנות-חריף , ופתילי תפוחי אדמה מטוגנים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
במטגן עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע למחצית דפנות הסיר, ל-350 מעלות F.
מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם ומטגנים עד שהם מזהיבים ופריכים, כ-5 דקות.
מוציאים מהטיגון למגש נייר מרופד במגבת נייר לניקוז. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
בזמן שתפוחי האדמה מטגנים, מערבבים יחד את החרדל, המיונז, השמיר והצלפים בקערה קטנה.
מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים לקערת הגשה גדולה. זורקים פנימה את הבצל האדום והסלרי, ואז מקפלים בעדינות את רוטב המיונז. מתבלים במלח ופלפל נוסף, אם צריך, ומגישים.