סלט תפוחי אדמה מיושן
סלט תפוחי אדמה מיושן נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל חום חריף, ביצים מבושלות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. נסו סלט תפוחי אדמה מיושן, סלט תפוחי אדמה מיושן, ו סלט תפוחי אדמה מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות ומלוח עם 1 כפית מלח 40 דקות או עד מכרז; לנקז ולקרר 10 עד 15 דקות.
מערבבים יחד מיונז, חרדל, פלפל, ונותר 1 1/2 כפיות מלח בקערה גדולה.
לקלף תפוחי אדמה, ולחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מוסיפים קוביות תפוחי אדמה חמות וביצים מגורדות לקערה, ומעלים בעדינות בתערובת מיונז.
מגישים מיד, או, אם תרצה, לכסות ולקרר.
הערה: כדי להפחית את זמן הבישול, השתמש 4 תפוחי אדמה אפייה גדולים במיוחד (כ 1 פאונד כל), קלופים לחתוך לקוביות 1 אינץ'. המשך לפי ההוראות, הפחתת זמן הבישול ל-20 דקות או עד למכרז.
ניקוז ומגניב 10 דקות. להגדיל מיונז 1 1/2 כוסות, ולהמשיך לפי ההוראות.
סלט תפוחי אדמה אדום: תחליף 4 קילו תפוחי אדמה אדומים (8 גדול) לאפיית תפוחי אדמה.
מוסיפים 1/3 כוס חמוץ קוביית סלט מתוק לתערובת תפוחי אדמה.
להוסיף 2 צלעות סלרי, חתוך לקוביות, ו 1/2 בצל מתוק קטן, לקוביות, לתערובת תפוחי אדמה.
סלט תפוחי אדמה קל: תחליף 1 כוס מיונז דל שומן.