סלט תפוחי אדמה מיושן ללא גלוטן
סלט תפוחי אדמה מיושן ללא גלוטן נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. אם יש לך חרדל, חומץ סיידר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת זנגביל מיושנת ללא גלוטן, לחם תירס מיושן ללא גלוטן, ו סלט תפוחי אדמה ללא גלוטן מסורתי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 מים אינץ (מלוחים אם תרצה) כדי רותחים בסיר 3 ליטר.
תוסיף תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 30 עד 35 דקות או עד רך; לנקז. מגניב מעט; לחתוך לקוביות.
מערבבים מיונז, חומץ, חרדל, מלח ופלפל בכוס גדולה או קערת פלסטיק.
מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי ובצל; לזרוק. מערבבים ביצים. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות עד הצטננות.