סלט תפוחי אדמה מעושן
סלט תפוחי אדמה מעושן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לך פלפל, שמן זית, שבבי עץ מסקיט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה מעושן, הרינג מעושן וסלט תפוחי אדמה, ו סלט תפוחי אדמה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שבבי עץ במים 1 שעה; לנקז.
הסר את מתלה הגריל, ולהניח בצד. הכן גריל לצלייה עקיפה, חימום צד אחד בינוני גבוה ולהשאיר צד אחד ללא חום. לשמור על טמפרטורה ב 40
פירס תחתון של מחבת רדיד אלומיניום חד פעמי מספר פעמים עם קצה סכין.
מניחים מחבת על אלמנט חום בצד מחומם של גריל; להוסיף 1 שבבי עץ כוס למחבת.
מניחים מתלה גריל על גריל.
שלב 1 כף שמן, פלפל, מלח, ותפוחי אדמה בקערה בינונית; לזרוק מעיל. מסדרים תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת נייר חד פעמית.
מניחים מחבת על צד לא מחומם; סגור מכסה. מבשלים 30 דקות ב 400 או עד מכרז, ולהוסיף הנותרים 1 שבבי עץ כוס לאחר 15 דקות.
מערבבים תפוחי אדמה, זיתים ובצל בקערה בינונית.
שלב את שאר השמן, הפטרוזיליה, ואת שאר החומרים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
טפטוף שמן תערובת על תערובת תפוחי אדמה; לזרוק היטב.