סלט תפוחי אדמה מקורי
סלט תפוחי אדמה מקורי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 212 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ, פלפל טחון, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אדום חם וכחול-המקורי, סלט ווטרגייט מקורי, ו סלט קיסר (המקורי).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר 4 ליטר; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 10 דקות.
מערבבים מיונז של הלמן או הטוב ביותר מיונז אמיתי, חומץ, מלח, סוכר ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי, בצל וביצים וזורקים בעדינות.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.
גם נהדר עם הלמן של או הטוב ביותר מזונות מיונז רוטב עם שמן זית.
* מבוסס על מחירים קמעונאיים ממוצעים בסופרמרקטים לאומיים