קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

סלט תפוחי אדמה, עגבניות, תירס ובזיליקום

סלט תפוחי אדמה, עגבניות, תירס ובזיליקום
, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה, עגבניות, תירס ובזיליקום, סלט תפוחי אדמה, עגבניות, תירס ובזיליקום, ו בזיליקום (לא Blt), תירס וסלט עגבניות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רק מזלג מכרז, כ -15 דקות. דגים את תפוחי האדמה עם עכביש או כף מחוררת ומניחים אותם בקערה של מים קרים כקרח כדי לעצור אותם מלבשל.
מרכיבים שתצטרך
3
לקלף את התירס ולשבור כל אוזן לשניים. מבשלים באותו מים רותחים במשך 5 עד 7 דקות עד רך אבל לא רך.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את תפוחי האדמה מקורר צלחת מטלית כדי לנקז. לטבול תירס באותה אמבט קרח עד מגניב.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים כל תפוח אדמה לרבעים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר תירס מן המים וגם לתת ניקוז. השתמש בסכין שף כדי לחתוך את הגרעינים מכל אוזן.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים גרעינים לקערה.
8
מוסיפים עגבניות ענבים, בצל ועלי בזיליקום שלמים.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים שמן זית ומיץ לימון וזורקים בעדינות לשלב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים באופן מיידי.