סלט תפוחי אדמה עם בייקון ועגבניות
סלט תפוחי אדמה עם בייקון ועגבניות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות שרי, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט רומיין עם עגבניות ובייקון, סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט Dijon, ו סלט כרוב עם עגבניות קלויות, בייקון ופטריות.
הוראות
מורחים את הבייקון בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. למעלה עם תבנית אפייה אחרת ואופים במשך 10 דקות, או עד בקושי מבושל.
הסר את הסדין העליון ואופה את הבייקון עד השחמה, 8 דקות יותר.
להעביר מגבות נייר לניקוז, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד במכרז, על 12 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה; בואו להתקרר מעט.
בקערה קטנה, להקציף את החומץ עם החרדל.
מקציפים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים חצי מהרוטב לתפוחי האדמה יחד עם הבייקון וחצי מהעגבניות; מתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת, לזרוק את החסה, בצל ירוק ועגבניות שנותרו עם ההלבשה הנותרים העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים את הירוקים ל 4 צלחות, העליון עם סלט תפוחי אדמה ומגישים.