קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

סלט תפוחי אדמה עם בייקון ורוטב ברביקיו

סלט תפוחי אדמה עם בייקון ורוטב ברביקיו
מתכון סלט תפוחי אדמה עם בייקון ורוטב ברביקיו מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. זה מנות ראשונות יש 363 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיונז, נבטי בצל, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, מונטריי עוף w / רוטב ברביקיו, בייקון וגבינה, ו שרימפס עטוף בייקון עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים מלוחים קרים ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה, וכאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
בינתיים, במחבת בינונית, לבשל את פרוסות בייקון על אש מתונה עד פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים על מגבות נייר ומתפוררים בצפיפות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
בקערה גדולה, מערבבים את המיונז עם רוטב ברביקיו, שמן חרדל וחומץ שרי. מקפלים את תפוחי האדמה לתוך ההלבשה בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
חומץ שריחומץ שרי
שמן חרדלשמן חרדל
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
תנו לסלט תפוחי האדמה לעמוד, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי האדמה התקררו וספגו את רוב הרוטב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
מוסיפים את הסלרי, בצל אדום, פטרוזיליה וטרגון לתפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
8
בואו לעמוד במשך 20 דקות נוספות, ערבוב כמה פעמים.
9
מקשטים עם בייקון ונבטים, ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר