סלט תפוחי אדמה עם בייקון ורוטב ברביקיו
מתכון סלט תפוחי אדמה עם בייקון ורוטב ברביקיו מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. זה מנות ראשונות יש 363 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיונז, נבטי בצל, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, מונטריי עוף w / רוטב ברביקיו, בייקון וגבינה, ו שרימפס עטוף בייקון עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים מלוחים קרים ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -35 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, וכאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לשניים.
בינתיים, במחבת בינונית, לבשל את פרוסות בייקון על אש מתונה עד פריך, על 6 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומתפוררים בצפיפות.
בקערה גדולה, מערבבים את המיונז עם רוטב ברביקיו, שמן חרדל וחומץ שרי. מקפלים את תפוחי האדמה לתוך ההלבשה בזמן שהם עדיין חמים.
תנו לסלט תפוחי האדמה לעמוד, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי האדמה התקררו וספגו את רוב הרוטב, על 20 דקות.
מוסיפים את הסלרי, בצל אדום, פטרוזיליה וטרגון לתפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל.
בואו לעמוד במשך 20 דקות נוספות, ערבוב כמה פעמים.
מקשטים עם בייקון ונבטים, ואז מגישים.