סלט תפוחי אדמה עם זיתים, צלפים, ופרמזן נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 198 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, זיתים, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה עם זיתים, עגבניות וצלפים, סלט תפוחי אדמה עם צלפים, זיתים Kalamatan ולבבות ארטישוק, ו לחמניות בקר עם פרמזן, צנוברים, זיתים, צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין תפוחי אדמה, במקום תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
טפטוף עם מים; מפזרים מלח ופלפל. מכסים בנייר אלומיניום; אופים ב 375 55 דקות או עד למכרז. לחשוף מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חתוך לשניים.
5
כדי להכין תערובת זית, לשלב שמן זית, פלפל, והבא 7 מרכיבים (פלפל פלפל דרך שום) בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להוסיף תפוחי אדמה וגבינה לתערובת פלפל; לזרוק בעדינות לשלב.