סלט תפוחי אדמה עם פלפל אדום קלוי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 16 . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, רוטב לסלט, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבנים
2
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות 1 אינץ ' מעל תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים חשפו 15 עד 20 דקות או עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מסננים תפוחי אדמה; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מניחים בשכבה אחת במחבת 15x10x1 אינץ'; מקררים עד מקורר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים תפוחי אדמה מקוררים לשמונים (טריזים בגודל ביס).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
בקערה גדולה המגישה, מערבבים את שאר החומרים. מקפלים בעדינות תפוחי אדמה.