סלט תפוחי אדמה עם פלפלים אדומים קלויים נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו סירופ אגבה, שמן קנולה, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, סלט תפוחי אדמה עם פלפלים אדומים קלויים ובייקון, ו פירה טבעוני & כרובית עם פלפלים קלויים & בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר בינוני, מוסיפים את תפוחי האדמה, קצת מלח ומים כדי לכסות. מביאים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה עד רק במכרז, 12 עד 15 דקות. מסננים ומחציתים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בצנצנת זכוכית קטנה, לשלב את השמן, חרדל, חומץ, סירופ אגבה ושום. לנער במרץ עד emulsified. טעם, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
מערבבים את תפוחי האדמה ופלפלים אדומים בקערת ערבוב גדולה. לזרוק עם ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל.