קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה עם רוטב אבוקדו

סלט תפוחי אדמה עם רוטב אבוקדו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך תפוחי אדמה, שיני שום, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אבוקדו + בטטה נא עם רוטב מיסו, סלט אבוקדו, תפוח ובייקון עם רוטב אבוקדו חריף, ו סלט פרמזן בייקון אבוקדו עם רוטב אבוקדו חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים עד עקביות שמנת.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים את כל מרכיבי הסלט, בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הרוטב לתפוחי האדמה ומערבבים היטב. מתבלים שוב עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®