סלט תפוחי אדמה פונפון
סלט תפוחי אדמה פום-פום הוא תוספת שמגישה 18. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם ביצים קשות נוספות, תענוג קישואים, חומץ סיידר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 20%, וזה לא כל כך מדהים. נסו סלט כרוב רימונים ואגסים עם ויניגרט פום, סלט ויטברי עם ארוגולה, דובדבנים ורוטב פום, ו סלט קינואה אדומה, קייל, תפוז דם ופום עם ויניגרט לימון מאייר עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
חותכים ביצים לשניים ומסירים חלמונים. קוצצים את הלבנים; מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה.
בקערה קטנה מועכים את החלמונים; מערבבים פנימה שמנת חמוצה, מיונז, חומץ וחרדל.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה וזורקים בעדינות לציפוי. מקררים עד להגשה.