סלט תפוחי אדמה פינגרלינג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה פינגרלינג. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 273 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן זית, זרעי חרדל חומים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה פינגרלינג, סלט תפוחי אדמה חם Fingerling, ו סלט תפוחי אדמה Fingerling עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 3". מערבבים 1 כפות מלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום למדיוםולבשל עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 10 דקות.
העברה לתבנית אפייה גדולה ושטופה ולתת להתקרר מעט.
חום 3 כפות שמן במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים זרעי חרדל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד זרעים מתחילים פופ, על 2 דקות.
יוצקים שמן עם זרעים לתוך קערה גדולה.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד justtender, 10-12 דקות.
להקציף הנותרים 4 כפות שמן, חומץ, חרדל דיז ' ון, ו 1 כפות מים לתוך שמן חרדל.
להוסיף תפוחי אדמה כרישה; לזרוק מעיל. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. חזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, הוספת שמן וחומץ יותר אם יבש.