סלט תפוחי אדמה פסטו ושעועית ירוקה
סלט תפוחי אדמה פסטו ושעועית ירוקה לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 241 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 210 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם עלי בזיליקום קלים, מיץ לימון, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרבה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 96%. סלט תפוחי אדמה פסטו ושעועית ירוקה, סלט שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עם פסטו, ו סלט שעועית ירוקה, עגבנייה ותפוחי אדמה עם פסטו שקדים ובזיליקום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה בסל קיטור גדול המותאם מעל סיר מים רותחים. מכסים ומאדים למשך 5 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה לתפוחי האדמה באוניית הקיטור וממשיכים לבשל, מכוסה, עוד 4 דקות.
מסננים ומיד צוללים לאמבט קרח להתקררות.
מעבירים את הירקות לקערת הגשה גדולה.
מוסיפים את הפסטו ומערבבים לציפוי אחיד. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
הכינו מנה גדולה מהפסטו הזה בקיץ כשהבזיליקום טרי ושופע. אתה יכול להקפיא אותו במגשי קוביות קרח, לארוז את הקוביות, ולהשתמש בו כל השנה כרוטב פסטה או להעצמת טעמו של אחד. הוא מצוין גם כממרח כריכים.
צולים את הצנוברים במחבת קטנה ויבשה על אש בינונית עד שהם ריחניים וזהובים, ומנערים את התבנית לעיתים קרובות, כ -3 דקות.
במעבד מזון מעבדים את הצנוברים והשום יחד עד שהם טחונים.
מוסיפים את הבזיליקום, הפרמזן, מיץ הלימון והמלח והפלפל ומעבדים עד שהם טחונים דק. כשהמכונה פועלת, שופכים לאט את השמן בזרם יציב דרך צינור ההזנה ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.