סלט תפוחי אדמה קלאסי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חומץ יין אורז, מיונז, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה קלאסי עבור 50, סלט תפוחי אדמה קלאסי, ו סלט תפוחי אדמה קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף 2 ליטרים מים לסיר גדול.
מוסיפים תפוחי אדמה, 2 כפות מלח כשר, 2 כפות סוכר, ו 2 כפות חומץ. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 10 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ומעבירים לתבנית אפייה.
מורחים לתוך שכבה אפילו, ואז מפזרים 2 כפות חומץ. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, כשלושים דקות.
מערבבים את שאר הסוכר, חומץ שנותר, סלרי, בצל, בצל ירוק (אם משתמשים), פטרוזיליה (אם משתמשים), חמוצים, חרדל, ומיונז בקערה גדולה. מערבבים עם מרית גומי לשלב. מקפלים בתפוחי אדמה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לכסות ולנוח במקרר לפחות 1 שעה ועד שלושה ימים לפני ההגשה.