קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סלט תפוחי אדמה קלאסי

סלט תפוחי אדמה קלאסי
סלט תפוחי אדמה קלאסי נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. אם יש לך חרדל דיז'ון, חומץ סיידר, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה קלאסי, סלט תפוחי אדמה קלאסי, ו סלט תפוחי אדמה קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים 25 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; לנקז להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
חותכים תפוחי אדמה לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מערבבים תפוחי אדמה, בצל, סלרי, תבלין וביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים מיונז ושאר החומרים בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה, משליכים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים