סלט תפוחי אדמה קלאסי Healthified
אם יש לך מלח, חומץ סיידר, ביצים מבושלות קשה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני חם Healthified, סלט תפוחי אדמה קלאסי, ו סלט תפוחי אדמה קלאסי.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר 4 ליטר; מוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות תפוחי אדמה.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 20 עד 30 דקות או עד מכרז.
ניקוז; לתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים תפוחי אדמה לקוביות.
בקערה גדולה, מניחים תפוחי אדמה, ביצים, סלרי ובצל; לזרוק בעדינות לערבב. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים ההלבשה עד מעורבב היטב.
להוסיף רוטב לתערובת תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות למעיל. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד תקופת המאסר.