סלט תפוחי אדמה קלוי עם ויניגרט
סלט תפוחי אדמה קלוי עם ויניגרט עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל בננה, סלרי, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה קלוי עם ויניגרט, סלט תפוחי אדמה צלוי חרדל-ויניגרט, ו סלט תפוחי אדמה קלוי עם גרגיר נחלים ויניגרט בלסמי.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
לזרוק את תפוחי האדמה עם 10 כפות של שמן צמחי; מפזרים פפריקה ושמיר. לזרוק עד תפוחי האדמה מצופים באופן שווה עם התבלינים להפיץ על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי האדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 25 דקות.
בעוד תפוחי האדמה נצלים, מחממים את 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את הבננה, פלפל, סלרי ובצל; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות. לזרוק את תערובת הפלפל עם תפוחי אדמה קלויים בקערה. מקררים עד קור, כ 1 שעה.
בעוד תפוחי האדמה מתקררים, מקציפים יחד את חומץ היין האדום, שמן זית ומלח כשר. לזרוק את תפוחי האדמה עם רוטב סלט רק לפני ההגשה.