סלט תפוחי אדמה של אמא
סלט תפוחי אדמה של אמא נטול גלוטן,, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו, ותוספת של 30 תוספת. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . המתכון הזה משרת 10. הוא יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלכם. גשו לסופר וקנו סלרי, ביצים, זיתים ממולאים בפימנטו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק תפוחי אדמה אפויים טעונים עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנים פריכים , סלט ארוגולה עם קרוטוני בטטה וסלט תפוחי אדמה שרלוט .
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במי מלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ-20 דקות.
מסננים ומניחים לייבוש אדים במשך דקה או שתיים. מניחים להתקרר, מקלפים וחותכים לקוביות.
מניחים את הביצים בסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב-1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
שופכים את המים החמים, ואז מצננים את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. מקלפים ופורסים לאחר קר. שמור פרוסת ביצה אטרקטיבית אחת לקישוט.
מערבבים את המיונז והחרדל יחד בקערה. בקערת סלט גדולה, מערבבים קלות את תפוחי האדמה, הביצים, הבצל, הסלרי, הקורנישונים המתוקים והזיתים עד לאיחוד יסודי.
יוצקים את רוטב המיונז על הסלט, וזורקים בעדינות את הרווח כדי לצפות את החומרים ברוטב. מתבלים לפי הטעם במלח, ומעל את הסלט פרוסות פלפל ירוק ופרוסת ביצה שמורה במרכז לקישוט. מצננים עד להגשה.