סלט תפוחי אדמה שמנת אולטימטיבי
סלט תפוחי אדמה שמנת אולטימטיבי דורש סביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 346 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. לכו לחנות והרימו מלח, בזיליקום, פלפל גרוס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 דיאטה. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט פסטה פירות ים צונן שמנת אולטימטיבי, ארוחת ערב הערב: סלט תפוחי האדמה האולטימטיבי של טיילר פלורנס, ו סלט תפוחי אדמה שמנת הטוב ביותר.
הוראות
ריססו סל גריל בתרסיס בישול שאינו מקל. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים את תפוחי האדמה בסל הגריל וצולים עד שתפוחי האדמה רכים, הופכים פעם אחת, כ -10 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה מהגריל ומצננים.
בקערה גדולה שלבו את המיונז, הפטרוזיליה, הבזיליקום, החרדל, מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל.
מערבבים את תערובת השמנת לתפוחי האדמה, תוך ערבוב עד שתפוחי האדמה מצופים היטב.
מגישים בטמפרטורת החדר או צונן.
מקשטים בזיליקום טרי או שמיר, אם רוצים.
הערת קוק: במהלך המופע ג ' יימי השתמש בתפוחי אדמה קלויים במקום לצלות אותם לסלט. הנה המתכון אם תבחרו לעשות את אותו הדבר: בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, 3 כפות שמן זית, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל, וזרקו בעדינות לציפוי. מסדרים את תפוחי האדמה, בשכבה אחת, על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות עד שתפוחי האדמה רכים ומשחימים קלות, תוך ערבוב מדי פעם, כ-35 דקות.