סלט תפוחי האדמה האהוב עליי
סלט תפוחי האדמה האהוב עליי יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. נסו סלט תפוחי אדמה מועדף, סלט תפוחי אדמה נקניק האהוב של בובי, ו תבשיל תפוחי אדמה אהוב (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 2 ליטרים מים קרים לתוך סיר 4 ליטר ולהוסיף 2 כפות של מלח. מקלפים את תפוחי האדמה אחד אחד, מוסיפים אותם לסיר בזמן שאתם עובדים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מיד להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי האדמה הם מאוד רך, 25 עד 30 דקות, בהתאם לגודלם.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת, להעביר אותם לתבנית אפייה, ולתת מגניב עד שהם יכולים להיות מטופלים.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות 1 אינץ ' לא סדיר, ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים, בצל, סלרי, בצל ירוק, חמוצים, פטרוזיליה, מיונז, שמן, חומץ וחרדל ומערבבים היטב עם מרית גומי. העונה עם הנותרים 1 כפית מלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד מניחים סומק על תפוחי האדמה ומקררים לפחות 2 שעות, או רצוי בין לילה. (הסלט שומר עד 3 ימים בקירור.) בדוק את התיבול לפני ההגשה, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם במידת הצורך. אם אתה הולך להוסיף את הבייקון, עכשיו זה הזמן לבשל, לנקז, ולהתפורר שש פרוסות. ממש לפני ההגשה, מעל סלט תפוחי אדמה עם בייקון מתפורר.