סלט תפוחי האדמה המפורסם של ג'יין
סלט תפוחי האדמה המפורסם של ג'יין נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, וצמחוני תוספת. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.01 דולר למנה. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו סלרי, בצל, זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו מרק הטורטייה המפורסם של ג'יין פוקס, סלט תפוחי אדמה, ו סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת של 6 עד 8 ליטר, שלבו תפוחי אדמה ו -4 ליטר מים. מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים כשהם מנוקבים, 25 עד 30 דקות.
מסננים ומניחים לעמוד עד שמתקרר מספיק למגע, בערך 15 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה מערבבים סלרי, מיונז, חומץ, בצל ותענוג חמוצים. קולפים תפוחי אדמה חמים, חותכים לנתחים בגודל 1 אינץ ' ומוסיפים להלבשה; מערבבים בעדינות.
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר או לצנן עד להתקררות.
מוסיפים ביצים, פטרוזיליה ושמיר קצוץ; מערבבים בעדינות ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסים ומקררים עד קר, לפחות 2 שעות.