סלט תפוחי האדמה של אמא
סלט תפוחי האדמה של אמא הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך ביצים, מלח ופלפל, תפוחי אדמה זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מוסיפים מים קרים לכסות תפוחי אדמה על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה הם רק מזלג במכרז, 5 עד 7 דקות; לנקז. בעדינות לזרוק קערה גדולה עם 3 כף. חומץ תפוחים.
מוסיפים בצל, סלרי, חמוצים וביצים לקערה עם תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות. בקערה קטנה, להקציף מיונז, חרדל, עירית הנותרים 2 כפות. חומץ תפוחים. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים תערובת על תפוחי אדמה ולזרוק בעדינות. כיסוי וצינה לפחות 5 שעות.