סלט תפוחים-אגס
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. נסו סלט אגס תפוחים, סלט אגס תפוחים, ו סלט תפוחים-אגס (מתכונים דומים).
הוראות בקערת סלט בינונית, מערבבים תפוח, אגס, סלרי וגבינה.
בקערה קטנה, ביסודיות לערבב שמן ומיץ להתרכז.
יוצקים על תערובת תפוחים; לזרוק מעיל.
מרכיבים מנות :
2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' מיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשר 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבעול בינוני סלרי, לחתוך באלכסון לפרוסות דקות 113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גבינת הווארטי, חתוכה לרצועות ג'וליאן 1 כף. חומץ ביין אדום אגס, לחתוך לרביעיות, ואז לחתוך לרוחב לפרוסות דקות 1 כף. חומץ ביין אדום תפוח אדום, לחתוך לרביעיות, ואז לחתוך לרוחב לפרוסות דקות 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' דבש קצוץ גס-בוטנים קלויים 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית או ירקות