זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוזי מלך, מיץ לימון, מלח ודבש. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תפוחים, צ'דר לבן ותרד עם ויניגרט סיידר דבש-תפוחים, סלט תפוחים, צ'דר לבן ותרד עם ויניגרט סיידר דבש-תפוחים, ו סלט תפוחים דבש.
הוראות
1
בקערה גדולה זורקים תפוחים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים ענבים, סלרי ותמרים.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
ענבים
תאריכים
3
בקערה קטנה שלבו מיונז, דבש, שמנת חמוצה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים מעל תערובת תפוחים וזורקים לציפוי. מערבבים פנימה אגוזים.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווים צעירים של לימון ויערה מרובדים על מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מהבשלות הפרי, מזדקנת על שקעי שמרים מעורבבים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.