סלט תרד איטלקי פשוט
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פשוט איטלקי זרק סלט, סלט ימי ראשון: סלט תרד תות עם רוטב פרגים פשוט + מתנת ספר בישול, ו סלט תרד פשוט.
הוראות
בקערת סלט גדולה זורקים תרד, בצל, ביצה ובייקון. בקערה חסינת מיקרוגל מחממים רוטב לסלט גבוה למשך 30-45 שניות או עד שהוא חם.
יוצקים על הסלט וזורקים לציפוי.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. נהר קומאו ציד היל שרדונה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![נהר קומאו האנטינג היל שרדונה]()
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.