קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סלט תרד ואבוקדו

סלט תרד ואבוקדו
סלט תרד ואבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תרד תינוק שטוף מראש, שמן זית, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט כוח המוח (סלט תרד עם סלמון, אבוקדו אוכמניות), סלט תרד ואבוקדו, ו סלט תרד ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
2
מסדרים את פרוסות הבייקון על תבנית אפייה גדולה וכבדה. צולים במשך 15 דקות או עד חום זהוב, הופכים את הפרוסות באמצע.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את הבייקון על מגבות נייר ולתת מגניב, ואז לחתוך את הרצועות לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה קטנה, מקציפים את חומץ השרי עם חרדל הדבש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
לטאטא בשמן זית עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה, לזרוק את התרד, עגבניות בצל ירוק עם ויניגרט. מסדרים את הסלט על צלחות, למעלה עם אבוקדו פרוס בייקון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך