סלט תרד חם עם שעועית קנליני ושרימפס
סלט תרד חם עם שעועית קנליני ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 445 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שמן זית, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט שרימפס עם גרגיר נחלים, שעועית קנליני ונענע, שעועית קנליני עם תרד, ו שרימפס סצ'ואן חם וסלט תרד.
הוראות
מורחים את התרד על מגש גדול. במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 4 דקות.
לנקז את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ומבשלים אותו עם הבייקון בחום גבוה בינוני עד שרק לבן לאורך, כ 4 דקות.
מוסיף את השעועית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים עד מחומם דרך, על 1 דקה. לגרד את השרימפס ושעועית על המיטה של תרד.
באותו מחבת, חום 1 כף שמן זית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את החרדל למחבת ומקציפים בחומץ היין האדום, ואז מקציפים את 1/4 הכוס הנותרת של שמן זית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, שופכים אותו על הסלט ומגישים.