סלט תרד טרי
. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תרד טרי וסלט תות, סלט תרד טרי בקיץ, ו סלט תרד טרי ופירותי (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב סוכר, חומץ, שמן, רוטב ווסטרשייר, קטשופ ובצל, ולעבד עד חלקה. תניח בצד.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את התרד, ערמוני מים, בייקון וביצים.
מרכיבים
5פרוסות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ערמוני מים פרוסים, מנוקז3קרום פאי פירורים (קיבלר)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקים1קטןבצל, קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד טרי-שטוף, מיובש וקרוע לחתיכות בגודל ביס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבן2(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייר