סלט תרד סלמון
סלט תרד סלמון נטול גלוטן, ופסקטרי מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 347 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם פפריקה, מלח, תפוז טבור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה מרהיב. נסו סלט כוח המוח (סלט תרד עם סלמון, אבוקדו ואוכמניות), סלט תרד עם סלמון, ו סלט סלמון ותרד בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מברישים סלמון עם 4 כפות תרכיז מיץ תפוזים.
מפזרים 1/4 כפית מלח, פפריקה ופלפל. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל. סלמון גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש למשך 8-10 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את התרד, התפוז, הבצל הירוק ואגוזי המלך. בקערה קטנה, לטאטא את חומץ, שמן, שום, הנותרים מיץ תפוזים להתרכז ומלח.
מזלפים מעל סלט; לזרוק למעיל.
מחלקים בין צלחות; מפזרים גבינה. למעלה עם סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה]()
יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
עשיר ושכבות, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.