סלט תרד עם אפרסקים בגריל
סלט תרד עם אפרסקים בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 500 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תרד עם אפרסקים בגריל, סלט תרד עם אפרסקים ופקאנים, ו סלט תרד עם ענבים טריים, שזיפים, אפרסקים וקיווי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מניחים את הפקאן על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד זהוב וריחני, 6 דקות; בערך לקצוץ.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה בצד אחד וחום בינוני בצד השני. מברשת קלה את האפרסקים עם שמן וגריל על בינוני עד מסומן היטב, על 4 דקות לכל צד. בינתיים, מניחים מחבת ברזל יצוק שטוח על הגריל על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד קריספ; מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מערבבים את התרד, בצל אדום, אפרסקים בגריל, פקאן ובייקון בקערה גדולה.
הפוך את הרוטב: מחית את הגבינה הכחולה עם מזלג בקערה.
מערבבים בחמאה, שמנת חמוצה, סוכר, ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק עם הסלט רק לפני ההגשה.