סלט תרד עם בייקון חם וסיידר תפוחים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סלט תרד עם בייקון חם רוטב סיידר תפוחים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו קותלי חזיר קנדיים, קותלי חזיר, תרד תינוק שטוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. נסו סלט בטטה קלוי עם רוטב סיידר תפוחים חם בייקון, סלט תרד עם רוטב בייקון חם, ו סלט תרד עם רוטב בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תרד לתוך קערה גדולה. מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני במשך כ 4 דקות, או עד שהוא פשוט פריך.
מוסיפים בייקון קנדי למחבת ומבשלים עוד 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר בשר מחבת ומניח על צלחת מרופדת במגבות נייר.
מסננים כל שומן שנותר מהמחבת.
מוסיפים שמן זית ובצל למחבת ומבשלים כ -2 דקות, או עד שהבצל מתרכך מעט.
מוסיפים פטריות למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות נוספות. שים בצל ופטריות על גבי התרד.
מוסיף סיידר תפוחים וחומץ למחבת ולהפוך את החום עד בינוני גבוה. מערבבים כדי לגרד את כל חתיכות כי הם תקועים בתחתית המחבת ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד סיידר מצטמצם בערך 1/2 כוס.
להקציף חרדל, מלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים רוטב סיידר חם על הפטריות והתרד וזורקים עד שהירקות מצופים היטב.
מפזרים את הבייקון למעלה ומגישים.