סלט תרד עם הדרים וסלק קלוי
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? סלט תרד עם הדרים וסלק קלוי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אשכוליות, מנדרינות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סלט כרוב ותרד עם סלק ושום קלוי-ויניגרט הדרים, סלט סלק הדרים וקלים, ו סלט חורף עם סלק קלוי ורוטב להפחתת הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסלק בתבנית אפייה בינונית.
טפטוף קל עם שמן זית ולשפשף כדי לצפות את הסלק. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 1 שעה ו 15 דקות, עד הסלק הם במכרז. כאשר הסלק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף ורבע אותם.
בינתיים, בקערה קטנה, לכסות את פרוסות הבצל עם חומץ.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומערבבים היטב.
באמצעות סכין חדה, לקלף את המנדרינות ואשכוליות, הסרת כל החיקוי הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים.
בקערה קטנה, להקציף את החרדל עם 3 כפות של חומץ מן פרוסות הבצל.
לטאטא את 1/4 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל.
מסננים את פרוסות הבצל ומוסיפים לתרד יחד עם הקלמנטינה, האשכולית והסלק.
טפטף את רוטב החרדל על הסלט וזרוק היטב.