אם יש לך מלח, מיץ של תפוז, מראש שטף תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו סלט תרד ויניגרט כתום, סלט תרד עם ויניגרט כתום, ו סלט תרד עם ויניגרט כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
3
מניחים את פרושוטו פרוסות על תבנית אפייה ואופים עד רק פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו מגניב. פרושו את פרושוטו פרוסות לתוך מיכל לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
5
בבלנדר, לשלב את גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, חומץ בלסמי, דבש, שום, מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה. עם הבלנדר פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6
העברה למכל ולאחסן במקרר.
7
כדי לשרת, לשים את התרד בקערה גדולה. לזרוק עם מספיק של ויניגרט כדי לצפות את התרד.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים עם פרושוטו פריך מתפורר, לזרוק שוב, ומגישים.