סלט תרד עם ויניגרט תפוז דם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תרד עם ויניגרט תפוז דם. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 229 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חומץ יין, שן שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוז דם + ג'ינג'ר ו קאיין דם ויניגרט כתום, סלט ירוק עם ויניגרט כתום דם, ו סלט אפרסמון עם ויניגרט תפוז דם.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לזרוק זרעי דלעת עם 1/8 כפית. מלח, פלפל קאיין, כמון ושמן צמחי.
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת; צולים במשך 5 דקות, רועד מחבת באמצע.
מערבבים מיץ, שאלוט, שום, זנגביל, חומץ, חרדל ודבש בבלנדר עד חלקה. עם מנוע פועל, רסס בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
בקערת סלט לזרוק תרד ופלפל בל עם מספיק ויניגרט למעיל.
מוסיפים זרעי דלעת ו Gorgonzola; לזרוק.