סלט תרד עם קוביות סלמי חמות
סלט תרד עם קוביות סלמי חמות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 187 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, סלמי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטרומבולי תרד וסלאמי, סלמי וסטרומבולי תרד, ו סלמי, פטה ופסטה תרד.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הסלמי ומבשלים עד רוחש ושחמה, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום. באמצעות כף מחוררת, להסיר ולהניח בצד את הסלמי, משאיר את השומן שניתנו.
מוסיפים את החרדל, דבש, חומץ, מלח, פלפל, ואת הנותרים 1 כף שמן לטאטא יחד כדי ליצור תחליב דק.
מוסיפים את הבצל ואת הסלמי וחוזרים לחום בינוני. לבשל רק עד בצל wilts, על 1 דקה. מחלקים את התרד בין צלחות הגשה.
יוצקים את הרוטב סלמי חם על הירוקים.
מגישים עם הביצים, קצוץ,אם תרצה.טיפ: עם מעטפת לא חתוכה, סלמי שלם יכול להימשך חודשים אם מאוחסן בטמפרטורת חדר מגניב. לאחר חיתוך, זה יכול להיות בקירור עד 2 שבועות אם עטוף היטב.