סלט תרד עם רוטב בייקון חם היא מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. תמורת $2.02 למנה, מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בצל, רצועות בייקון, זיתים ורוטב ווסטרשייר. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. נסו סלט תרד עם רוטב בייקון חם, סלט תרד עם רוטב בייקון חם וסלט תרד-בצל עם רוטב בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחלקים את התרד בין שתי צלחות. מסדרים מעל את הביצים, העגבניות, הפטריות, הקרוטונים, הזיתים והבצל האדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
קרוטונים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בלילת לחם תירס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
במחבת קטנה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת, מוציאים לנייר סופג; מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מטגנים בצל בטפטופים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מערבבים פנימה את הסוכר, הקטשופ, החומץ ורוטב ווסטרשייר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.