סלט תרד עם רוטב שום
סלט תרד עם רוטב שום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 25 דקות. נסו סלט ימי ראשון: סלט תרד תות עם רוטב פופיזיד פשוט + בגידה ספר בישול, סלט תרד עם רוטב סלט רימון חם, ו סלט תרד עם רוטב פרושוטו חם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, מבשלים את הבייקון מעל חום בינוני גבוה עד רק פריך.
מסננים על מגבות נייר ומתפוררים כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד. תניח בצד.
בקערה קטנה, להקציף יחד את השמן, חומץ, מלח, פלפל ושום.
לשטוף את עלי התרד טוב מאוד ספין יבש. לקרוע את העלים לחתיכות קטנות ולמקם בקערת סלט בינונית.
מוסיפים את הפטריות ובייקון, וזורקים לשלב.
יוצקים 2/3 כוס הרוטב על הסלט (שומרים את השאר לשימוש אחר) וזורקים שוב.