סלט תרד עם רוטב שום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 25 דקות. נסו סלט ימי ראשון: סלט תרד תות עם רוטב פופיזיד פשוט + בגידה ספר בישול, סלט תרד עם רוטב סלט רימון חם, ו סלט תרד עם רוטב פרושוטו חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית, מבשלים את הבייקון מעל חום בינוני גבוה עד רק פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים על מגבות נייר ומתפוררים כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
בקערה קטנה, להקציף יחד את השמן, חומץ, מלח, פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
שום
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
לשטוף את עלי התרד טוב מאוד ספין יבש. לקרוע את העלים לחתיכות קטנות ולמקם בקערת סלט בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את הפטריות ובייקון, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בייקון
6
יוצקים 2/3 כוס הרוטב על הסלט (שומרים את השאר לשימוש אחר) וזורקים שוב.