קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סלטים רציניים: אספרגוס עם רוטב חרדל דיז'ון וביצה קשה קצוץ

סלטים רציניים: אספרגוס עם רוטב חרדל דיז'ון וביצה קשה קצוץ
סלטים רציניים: אספרגוס עם רוטב חרדל דיז'ון וביצה קשה קצוץ נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיונז, חומץ יין, כמה פלפל טוחן, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 282 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מבשלים את הספר: סלט חזיר קצוץ עם ביצים קשות, טוסט ביצה קשה עם חרדל וחמוצים, ו טוסט ביצה קשה עם חמוצים וחרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים על ידי סנטימטר אחד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חום על חום גבוה עד שהמים מגיעים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר את הסיר מהחום, לכסות עם מכסה ולתת לעמוד במשך 14 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים לקערה של מי קרח כדי להתקרר. לקלף בערך לקצוץ את הביצים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
ממלאים קערה בינונית במי קרח ומניחים בצד. להביא 6 כוסות מים 4 כפיות מלח לרתיחה בסיר רדוד גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד רך-פריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
6
מעבירים את האספרגוס המבושל לאמבט הקרח. כאשר מגניב, להסיר את האספרגוס מאמבט הקרח ולהגדיר על מגבת צלחת נקייה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
בינתיים, מערבבים מיונז, חרדל, מים וחומץ בקערה קטנה ומקציפים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
כדי לשרת, לארגן את חניתות אספרגוס על צלחות בודדות או מגש וכפית את הרוטב בנדיבות על אמצע החניתות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מפזרים את הביצים הקצוצות ועירית על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)