סלטים רציניים: אספרגוס עם רוטב חרדל דיז'ון וביצה קשה קצוץ
סלטים רציניים: אספרגוס עם רוטב חרדל דיז'ון וביצה קשה קצוץ נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיונז, חומץ יין, כמה פלפל טוחן, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 282 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מבשלים את הספר: סלט חזיר קצוץ עם ביצים קשות, טוסט ביצה קשה עם חרדל וחמוצים, ו טוסט ביצה קשה עם חמוצים וחרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים על ידי סנטימטר אחד.
חום על חום גבוה עד שהמים מגיעים לרתיחה מהירה.
הסר את הסיר מהחום, לכסות עם מכסה ולתת לעמוד במשך 14 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים לקערה של מי קרח כדי להתקרר. לקלף בערך לקצוץ את הביצים ולהניח בצד.
ממלאים קערה בינונית במי קרח ומניחים בצד. להביא 6 כוסות מים 4 כפיות מלח לרתיחה בסיר רדוד גדול.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד רך-פריך, 3 עד 4 דקות.
מעבירים את האספרגוס המבושל לאמבט הקרח. כאשר מגניב, להסיר את האספרגוס מאמבט הקרח ולהגדיר על מגבת צלחת נקייה להתייבש.
בינתיים, מערבבים מיונז, חרדל, מים וחומץ בקערה קטנה ומקציפים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
כדי לשרת, לארגן את חניתות אספרגוס על צלחות בודדות או מגש וכפית את הרוטב בנדיבות על אמצע החניתות.
מפזרים את הביצים הקצוצות ועירית על הרוטב.